SİPARİŞ SORGULA
background

İnstagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur ?

İnstagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur ?

Sosyal medya platformları arasında en fazla kullanılan mecralardan biri olan Instagram, uygulama için yeniliklerini sürekli hale getirmiştir. Yıl içerisinde şirket tarafından birçok yenilik açıklanmaktadır. Ancak diğer uygulamalar da olduğu gibi Instagram’da da sizi takip etmeyenleri tespit etmeye yönelik duyurulan bir özellik yoktur. Eğer takip listenizde olupta takipçi listenizde olmayan hesapları tespit etmek isterseniz bu noktada bazı uygulama veya yöntemlere başvurmanız gerekebilir. İnstagram takipten çıkanlar tespit etmek için genelde 2 çeşit yöntem mevcuttur. Bunları programlı ve programsız olarak nitelendirebiliriz. Hangisi sizin için daha kolay ve uygunsa o yöntemle birlikte Instagram takibi bırakanlar listesine ulaşabilirsiniz. 

Tavsiye Hizmet >> Düşmeyen Takipçi Satın Al

Instagram'da Takibi Bırakanlar Nasıl Tespit Edilir? (Programsız)

İnstagram takip etmeyenleri bulma yöntemlerinden biri de direkt uygulama ve Excel dosyaları yardımıyla bir şablon oluşturmaktır. Eğer şifre güvenliği gibi endişeleriniz varsa bu instagram takipten çıkanları görme programsız olarak da yapılabilir. Bu yöntem biraz uğraştıracak olsa da takipten çıkan hesapları güvenle saptayabilirsiniz.  Programsız bir şekilde Instagram’da takip etmeyenleri nasıl bulabilirim diyorsanız, aşağıda belirtilen aşamaları takip edebilirsiniz.

  • Öncelikle Instagram hesabınıza masaüstü bilgisayardan giriş yapın.
  • Profilinizde Ayarlar menüsüne gelin. Güvenlik > Veriler ve Geçmiş > Verilerine Eriş şeklinde sekmeleri izleyin.
  • ‘Bağlantılar’ sekmesine tıklayın, “takip eden hesaplar” seçeneğinin altında Tümünü Gör butonuna basın. Tüm kişiler listelenen kadar bu işlemi tekrarlayın.
  • Tüm kişileri seçerek Excel dosyasında ‘takip edenler’ olarak açtığınız başlık altına yapıştırın. 
  • Aynı işlemleri ‘takip edilen hesaplar’ için de izleyin.
  • Excel dosyasında karşılıklı olarak oluşturduğunuz iki farklı liste içerisinde sizi takip etmeyenleri saptamak için ise Excel > Giriş > Koşullu Biçimlendirme > Hücre Kurallarını Vurgula > Yinelenen Değerler işlemlerini seçin.
  • Bu seçiminiz sonunda tek bulunan hesaplar sizi takip etmeyen hesaplar olarak ortaya çıkacaktır. 

Tavsiye İçerik >> Instagram'da Takipçi Nasıl Arttırılır?

Instagram Takibi Bırakanları Bulma Yolları Nelerdir?

Excel ve uygulama üzerinden liste oluşturarak Instagram takibi bırakanları bulma yöntemini istemezseniz, instagram takipten çıkanları görme ücretsiz ve ücretli bazı programlarla da saptanabilir. Kimi uygulamalar sadece IOS ve Android uyumlu olabileceği gibi her iki işletim sistemine göre olan uygulamalar da mevcuttur. 

1. iMetric

Yeni veya geçmiş takipçilerine yönelik olarak kullanacağınız iMetric, takip etmeyen hesapları takip listenizden tek işlemde çıkarmanız için de kolaylıklar sunmaktadır. Uygulama, sürekli güncellemeler alarak her işletim sisteminde kullanılmaktadır. 

2. Followers & Unfollowers

Oldukça basit bir kullanımı olan Follower Unfollowers uygulamasında sizi takip etmeyenleri direkt olarak ekranda görebiliyorsunuz. Sadece bu aşamaya gelebilmek için bir reklam izlemek gerekecektir. Sonucunda ise sizi takip etmeyen hesaplar kadar sizin takip etmediğiniz hesapları da görebilirsiniz. 

3.Reports: Followers Tracker

Sadece takipten çıkanları tespit etmeye yönelik olmayan Reports: Followers Tracker, profillerin takip listelerindeki değişiklikleri anında söyler. Ayrıca bu programla kimlerin beğeni ve yorum yaptığını ve videolarınızın izlenme sürelerini de tablo halinde görebilirsiniz. 

4. FollowMeter

İnsta takibi bırakanları görme çok takipçili listeler için biraz zor bir işlem olabilir. Bu aşamada ihtiyaç duyacağınız programlardan biri olan FollowMeter, artan takipçi ve kaybedilen takipçi istatistiklerini düzenli olarak size iletir. 

5.SocialTool (App Store)

App Store’da bulunan SocialTool, sizi takip etmeyenler ve sizin takip etmediğiniz hesapları da belirler. Hangi hesapların sizin profilde beğeni, yorum gibi etkileşimler bıraktığını da belirler. Eğer çok takipçili bir listeniz varsa bu istatistikler işinize yarayabilir. 

6. Twitly (Google Play Store / App Store)

Sadece Instagram değil Twitter’da da takipçi listenizde olmayanları saptamak için kullanılabilen Twitly, Instagram hikayelerini anonim olarak izlemenizi ve indirebilmenizi de sağlar. Sizi takip eden ve sizin takip etmediğiniz hesapları da bu programla belirleyebilirsiniz. Birden fazla Instagram ve Twitter hesabı için bu işlemleri yapabilirsiniz.

Instagram'da Takibi Bırakanları Şifresiz Olarak Tespit Edilebilir mi?

instagram takip etmeyenler kimi kişiler için bilinmesi bir gereklilik olabilir. Eğer yüksek bir takipçi kitlesi varsa takip edilen ve takipçiler olarak listesine hakim olmak isteyebilir.İnstagram takibi bırakanları görme işlemi programlarla veya programsız olarak yapılıyor. Burada önemli olan programlı yöntemlerde sizden şifre talep etmeyen seçenekleri tercih etmektir. Dilerseniz şifresiz yöntem için programsız yöntemini de deneyebilirsiniz.

Instagram Takipten Çıkanları Görme Araçları Güvenli midir?

Takibi bırakanlar instagram üzerinde basit yöntemlerle tespit edilebilir. Kullanıcıların bu işlemlerde en fazla merak ettiği bu yöntemlerin güvenli olup olmadığıdır. Program aracılığıyla bu işlemi yapanlar, şifrelerini paylaşmayacakları bir seçeneği kullanırlarsa, takipten çıkanları görme araçları güvenli olabilir.